fbpx

Vil du “vågne” når du er 70 år tænke …

Af Brian Nielsson

  • Hvorfor nød jeg ikke mere?
  • Hvorfor elskede jeg ikke mere?
  • Hvorfor …….

 

Sådan som vores verden i dag er skruet sammen er det svært at holde sig i balance, have indre ro og være nærværende. Der er utallige ting, der hver dag påvirker os og “forventes” af os. Det betyder, at det ofte er omgivelserne, der styre hvordan vi agerer.


Stort set alle de skavanker og sygdomme som det er blevet almindeligt at være belastede af, kommer fordi du er i ubalance.

Når du er i balance og nærværende tager du bevidste valg. Og det er en selvforstærkende proces. Det gælder både på dit job, i din fritid og med din familie. 

Det er selvfølgelig dig selv der får mest glæde af at være mere nærværende, men dine omgivelser kommer bestemt også til at mærke det.

Der er mange veje at gå for at øge din livskvalitet. Det betyder også, at det let bliver uoverskueligt, og at der er mange blindgyder.

Mit bedste råd er; Vær sikker på at ligegyldigt hvilket middel du vælger så vær sikker på at det øger dit nærvær og din bevidsthed. 

Når du er nærværende og bevidst har du kontakt til dig selv og din intuition. Og Med øget nærvær tager du bevidste valg

Når du er nærværende vil du opleve alt mere intenst, samvær med din partner, dine børn, dine venner, din sport osv. Er du eksempelvis golfspiller, vil du opleve at dit spil bliver sjovere, og samtidig får du dit handicap ned. På dit job vil du opleve, at du bliver bedre til at fokuserer, og dermed bliver mere effektiv, du bliver mere kreativ og du kommer til at nyde de ting ved dit job, der var grunden til at du tog det.

Jeg tager udgangspunkt i at skabe en helhedsbalance. Ikke i at behandle specifikke mentale og fysiske ubalancer. En skavank eller en sygdom er kun et signal på, at der er noget galt med helheden.

Related Articles

Guide til meditation

Af Brian Nielsson Der findes mange meditationsformer, og mange af dem har forskellige formål. Den meditation jeg oftest anbefaler er baseret på åndedrættet og har…