fbpx

Handelsbetingelser

CVR: 21 85 59 87

Kontakt os på: admin@briannielsson.com.

Generelt:

mydailytune.dk stiller et abonnementbaseret onlinetjeneste til rådighed på https://mydailytune.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og mydailytune.dk.

Online produkter: 

Disse vilkår og handelsbetingelser for brug gælder for aftaler mellem mydailytune.dk og en fysisk person (herefter ”Brugeren”) vedrørende tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre, kan indgå en aftale med mydailytune.dk vedrørende tjenesten.

Betaling:

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK). Der er naturligvis ingen betalingsgebyr.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

mydailytune.dk modtager onlinebetaling med; Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Alle beløb på hjemmesiden er inkl. Moms.

mydailytune.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger via SSL-protokol, hvilket betyder dine data er sikre og ikke kan læses af uvedkommende.

Websitet mydailytune.dk bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Levering:

Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Brugeren får adgang til mydailytune.dk og en brugerkonto på portalen.

Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Rettigheder:

Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt i den periode du har betalt for.

Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med mydailytune.dk.

Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan derfor ikke overdrages eller bruges i virksomhed eller offentligt uden indgået aftale med mydailytune.dk. Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører mydailytune.dk, og må derfor ikke kopieres eller videresendes, da dette vil være i strid med lov om ophavsret.

Returret: 

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Ved produkter, hvor der er en gratis prøveperiode, kan brugeren til enhver tid i prøveperioden annullere købet uden nogen betaling eller binding i prøveperioden.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Abonnementsvilkår og opsigelse

Følgende er gældende; Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden, og bliver trukket automatisk for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalinger tilsendes automatisk pr e-mail.

Opsigelse af abonnement:

En opsigelse kan ske til enhver tid i abonnementsperioden ved at sende en e-mail til admin@briannielsson.com eller ved at opsige dit abonnement i din brugerprofil, således at du ikke bliver faktureret eller opkrævet yderligere for den efterfølgende periode. Du har naturligvis adgang til din konto og abonnementskøb i den indeværende periode. Eksempel: Dit månedsabonnement begynder den 4. december, og du opsiger den 10. december, så har du glæde af dit abonnement til og med den 3. januar. 

Link til FAQ på hvordan du melder dig ud – Udmeldelse af My Daily Tune

Fremsendte forfaldne fakturaer skal altid betales.

Tilmeldingen til vores uddannelser og kursusdage er bindende. Afmelder du din deltagelse, kan du:

  • Sende en anden person, som kunne have glæde af deltagelse

Såfremt mydailytune.dk materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindelige regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Klagemuligheder:

Ved klage skal vores e-mailadresse angives: admin@briannielsson.com samt hjemmesiden, du har købt varen på. En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for klageløsning. Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu

Ændring af kreditkort ved abonnementsbetaling:

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.  Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at klikke på det link, der fremgår på din digitale faktura eller ved selvbetjening på din brugerprofil.

Brugeren skal opbevare Login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login oplysninger, skal Brugeren omgående underrette mydailytune.dk samt ændre sit password.

Tilpasninger og ændringer:

mydailytune.dk forbeholder sig retten til at ændre betingelser for Tjenesten. Ændringer skal dog meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra ændringen, såfremt det er til åbenbar ulempe for Brugeren. Ferieperiode eller sygdom for mydailytune.dk, anses for rimelige og lovlige forhindringer for udførelse af Tjenesten, og disse vil derfor ikke berettige til tilbagebetaling eller opsigelse ud over normale opsigelsesvarsler.

Privatlivspolitik og Persondataforordring

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører mydailytune.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.