fbpx

My Daily Tune – Replay – Slip Bekymringer

My Daily Tune - Replay
Slip Bekymringer

2 uger: 2 maj – 13 maj 2022

I 2 uger kan have du opmærksomheden på, at lade bekymringer fylde mindre. 

For det meste bekymrer vi os ubevidst og ofte bekymre vi os mest når vi er trætte eller presset. 

Der er forskellige måde man kan lade bekymringer fylde mindre.  Vi vil i starten af ugen arbejde med at observere og acceptere bekymringer, og fra torsdag til tirsdag skal vi sammen lave en øvelse hvor vi sætter bekymringerne på pause.

Jeg har i flere år brugt meditation til at slippe bekymringer. Når jeg går ind i en meditation for at slippe bekymringer, starter jeg meditationen som alle andre meditationer, nemlig med at skabe indre ro og fokus. Derefter åbner jeg op for mit liv, og det der bekymrer mig. På denne måde skaber jeg klar bevidsthed.

Derefter observerer jeg blot bekymringen uden at tage stilling, jeg observerer også de følelser der medfølger og de fysiske påvirkninger.  Til sidst åbner jeg op for tillid til at det nok skal blive fint, og alt har sin vej. 

Meditationen skaber bevidsthed og afklaring og resultatet er nogle gange at bekymringen forsvinder af sig selv, andre gange har det gjort mig bevidst om en handling jeg skal tage.  

Du kan under Meditationer finde en meditation der guider til at slippe bekymringer. Når du har brugt denne meditation i et stykke tid vil du automatisk blive opmærksom på, når du ubevidst bekymre dig. 

Namaste Brian 🙏