fbpx

Mentaltræning – så du bliver langtidsholdbar

Mentaltræning Foredrag

Af Brian Nielsson

Mentaltræning er det middel, der gør dig i stand til at yde på topniveau – uden at knække sammen under presset!

Skal du være rigtig god til dét, du laver, så er det vigtigt, at du træner. Men det er ikke bare din sælger muskel eller din teamleder-muskel, der skal trænes. Det skal din hjerne også.

Faktisk er vores hjerne en muskel, der kræver rigtig meget udfordring for at blive ved at fungere optimalt. Alligevel er det den muskel, vi ofte træner allermindst. Det er nemmere bare at gøre, som vi plejer, og vanens magt er som bekendt ganske stor.

Men mentaltræning er vigtigt.

Ja, faktisk er det absolut nødvendigt med mentaltræning, hvis du skal opnå toppræstationer af en hvilken som helst karakter.

Mentaltræning giver resultater

Gennem mit eget arbejdsliv som selvstændig og iværksætter har jeg altid arbejdet meget med mentaltræning, og det samme gjaldt, da jeg som elitesportsudøver i flere omgange repræsenterede Danmark ved VM. Min bror, Arne Nielsson, har også været med i sports-eliten og har vundet VM i kanoroning hele 10 gange, samt vundet sølv ved OL.

Intet af dette ville vi have opnået uden mentaltræning.

I vores fælles foredrag Bliv Langtidsholdbar fortæller vi om, hvordan du ved hjælp af mentaltræning kan styrke dine resultater uden at gå på kompromis med dit nærvær, dit helbred og din glæde ved det, du laver.

Hvorfor er mentaltræning vigtig?

Mentaltræning er vigtig, fordi du skal holde din hjerne i form for, at den fungerer optimalt. Det er ikke anderledes med dén end med resten af din krop.

Men i dagens Danmark er vi hårde ved vores hjerne. Vi presser os selv, er hele tiden i gang og kobler sjældent rigtig af. Stress er blevet en folkesygdom, og travlhed og pres uden pauser skader både vores krop, vores sind – og vores præstationer.

Skal du være langtidsholdbar, skal du derfor være opmærksom på at træne din hjerne, så den er i stand til at sætte sig et mål og gå efter det. Men også i at kunne koble af og holde de pauser, der er nødvendige for at den kan fungere optimalt.

Hvad går mentaltræning ud på?

Når du arbejder med mentaltræning, arbejder du med at træne din hjerne i at kunne være 100% skarp, når det kræves af den – og at kunne koble fra og være 100% nærværende, når du holder fri.

Arne har gennem sin lange sportskarriere udviklet en række principper og metoder til, hvordan du kan arbejde på denne måde med din hjerne. Jeg selv har igennem mange år arbejdet med at lære både ledere og medarbejdere i en lang række af de største virksomheder herhjemme at kunne holde de nødvendige pauser.

I vores fælles foredrag lærer du disse værktøjer og metoder at kende. Du vil lære, hvordan din hjerne virker, og hvordan du kan holde den i form, så du kan præstere optimalt, både på jobbet, i sporten og derhjemme.

Hvad får du med hjem

Helt konkret vil du lære, hvordan du ved at veksle, kan holde din hjerne – og dig selv – frisk og langtidsholdbar uden at gå på kompromis. Du vil også få en plan for, hvordan du kan implementere forandringerne i dit eget liv, ligesom du vil få adgang til både lydfiler og videoer med værktøjer, som ligeledes vil kunne hjælpe dig med at holde dig langtidsholdbar i hverdagen.

Læs mere om foredraget her

Related Articles