fbpx

Kom ud af Gråzonen

Af Brian Nielsson

Værdien af vekselvirkning

Det er ikke et problem at have travlt og arbejde i højt tempo, det vi skal lære er, at veksle mellem det høje gear og naturlig dyb ro. Faktisk bliver hjernen endnu mere skarp når den bliver presset, men kun hvis den får breaks.

Når vi er under mentalt negativ pres, frigives hormonet kortisol. Det bevirker, at vi føler os tidspresset, og ikke tænker i helhed, og mangler vores kreativitet.

Med den rette mængde, og de rette breaks, vil de resultater man kan skabe, blive langt bedre.

Ved at træne i vekselvirkning finder du en balance hvor du bruger hele dig og ikke kun din hjerne. Din kreativitet, din empati, dit mod og din fokuseringsevne.

Ligesom sportsfolk ved at restitution af musklerne er afgørende for succes, skal erhvervslivet indføre intense mentale breaks så hjernen kan få pauser.

Vor hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Det der sker når du mediterer er, at du træner forbindelser i disse neuroner, så hver gang du træner fokuseret opmærksomhed, skaber du flere af de forbindelser og styrker din evne til at fokusere.

Jeg har både individuelle processer og team aktiviteter, hvor du kan lære at veksle og finde den rette balance i dit liv, øge din mentale skarphed og livsglæde.

Du kan læse mere på min side med coaching og workshops her.

Related Articles