fbpx

Gør stress til din ven

Undersøgelser foretaget ved University of Wisconsin-Madison

Kan mindfulness hjælpe på stress?

Nylige undersøgelser foretaget ved University of Wisconsin-Madison spurgte 30.000 mennesker det samme spørgsmål: ” Påvirker det dit helbred hvis du opfatter stress som noget negativt”? Resultaterne var forbløffende. Læs hvordan Mindfulness og meditation kan hjælpe dig med din måde at opfatte stress. link til undersøgelse

Din tro påvirker

Forskerne fandt ud af, at folk som oplevede højt niveau af stress, men som troede, at stress var godt for dem, havde blandt de laveste dødelighedstal. Mens stærkt stressede mennesker, som troede at stress var dårligt for deres helbred, havde den højeste chance for at dø. Din tro på stress påvirker klart, hvordan de påvirker dit helbred og trivsel.

Så hvis du vil gøre stress din ven, skal du ændre den måde, du tænker på det, og din krops reaktion på det.

Hvad kan du gøre?

Mindfulness og meditation kan hjælpe dig med at opnå denne ændring i opfattelsen. Næste gang du står over for en udfordring på arbejdspladsen, skal du lægge mærke til, hvordan din puls bliver hurtigere, og din vejrtrækning accelererer. Bemærk, at din krop forbereder dig til din kommende udfordring, og at en hurtigere hjertefrekvens sender mere ilt omkring din krop. Prøv at observerer reaktionen fremfor at skabe modstand mod den. Prøv at se det som om at din krop hjælper til at blive skarp og klar.

Denne lille holdningsændring kan bogstaveligt talt tilføje år til dit liv samt øge din arbejds- og livsglæde.

Kom ud af Gråzonen

Jeg lære mennesker at bruge stress som en motivator til udvikling. Lære dem at komme ud af gråzonen ved at veksle mellem det høje og lave gear. Hjælper dem med at bruge åndedrættet, meditation og andre mindfulness øvelser i løbet af deres hverdag. Så de kan være mentalt skarpe når de skal performe og nærværende med deres omgivelser.

Læs om min workshop 100% Nærværende & Mentalt Skarp eller et Coachingforløb hvor du bliver bevidst om hvad der får dig ud af gråzonen.

Related Articles