fbpx

Hvordan giver stress fysiske skavanker og sygdomme?

Af Brian Nielsson

For mange tanker giver et overload af hjernen, og sætter sig som spændinger og blokeringer i vores krop.

Blokeringerne påvirker flow af både ilt og blod. Og det er her sygdomme og skavanker starter. Fordi organerne ikke får den iltning og blodgennemstrømning der holder dem i gang.

Det er er grunden til den kraftige stigning i skavanker som led og muskelspændinger, fordøjelse, betændelse, svamp, allergi, astma, migræne, forhøjet blodtryk, nedsat energi, nedsat immunforsvar og meget andet. Alt sammen områder, der ikke fungerer optimalt, fordi de ikke får frisk ilt og blod.

Mange mennesker behandler denne slags skavanker med medicin, altså en behandling af symptomerne, i stedet for at behandle årsagen.

Behandling af symptomer med medicin, vil blot flytte skavanken eller udvikle den.

Utallige undersøgelser viser, at vores performance er langt højere, når vi får mentale breaks og kommer helt ned i gear.

Alligevel er det ikke en del af vores natur og daglige vaner. Tænker man logisk over det, ved man godt at det er tåbeligt, men man gør ikke noget ved det fordi man har for travlt, er for magelig, bange for forandringer etc.

Hjernen er en muskel, som har behov for pauser. Uden pauser begynder den at skabe mental ubalance, som resulterer i fysiske sygdomme og skavanker

Related Articles