fbpx

Det skal sgu bare overståes!!

Det skal bare overstås

Af Brian Nielsson

Når du står op om morgenen skal der gøres klar til dagens aktiviteter. Du skal bare lige have overstået dit morgenbad, vække børn, lave morgenmad, smøre madpakker og sørger for at børnene kommer godt afsted.

Men hvad er det der skal overstås? du lever altså også mens du vækker børn og laver madpakker, det er ikke noget der bare skal overstås, men fordi vi har så meget vi skal nå er det blevet til at vi skal være så effektive som muligt med det der skal overstås.

SÅ hvad er det der ikke skal overstås?, er det når du kommer på jobbet og skal igang med dagens opgaver, eller starter du forfra der med at tænke, de næste 7,5 timer skal bare lige overstås så har jeg fri!! Når du så har fri Ahh det er dejligt, men du skal lige have klaret indkøb og lave aftensmad. 

Hvis du så formår at komme helt ned i gear kan du være nærværende når du spiser sammen med din familie, hvis du ikke formår det, spiser du middagsmad i ubevidst tilstand og er ikke helt til stede, du tænker over de ting der blev sagt på jobbet, de ting du ikke nåede, eller de ting du skal nå i morgen eller inden fredag, eller inden månedens udgang.

Men Ahh, det hele er ligegyldigt for der er kun 3 måneder til vi skal på ferie, og så skal vi rigtig slappe af, derefter bliver det hele noget andet!!!!

Hvis de eneste tidspunkter hvor du lever livet er når du er på ferie eller en fredag aften sammen med vennerne og en flaske vin, så er der meget mere livskvalitet at opnå.

Hvis du føler nogenlunde som beskrevet skal du ikke være utilfreds med dig selv, der er rigtig mange mennesker der lever deres liv sådan. Man tror hele tiden at det kun er et spørgsmål om tid så ændre det sig. 

Men desværre ændre det sig ikke af sig selv. Og det er en tilstand vi er nået ind i på grund af den globale stress og de mange krav der stilles. Der er så meget vi skal leve op til, idealer om at være en god mor eller far, spise det “rigtige” mad, være sportstrænet, have den rigtige bil, eller den største fladskærm, følge med i de rigtige medier, serier etc. 

Og når vi umiddelbart ser os omkring, ser det ud til at alle andre klare det, så hvad er der galt med vores familie, hvorfor kan vi ikke klare det hele. 

Sandheden er at meget få klare det, de fleste halser efter og prøver så godt de kan.

For at være i balance og bevidsthed i dagens samfund er vi nødt til at lære os selv nye værktøjer for “virkelig” at nyde livet.

Related Articles