fbpx

Landingsside – 4 ugers Online kursus – Lær at meditere

4 ugers Online kursus - Lær at meditere

Ønsker du at skifte tankemylder ud – med mental ro og øget fokuseringsevne?

 • På dette 4 ugers forløb vil du opnå en grundviden om meditation, som du kan bruge til at skabe en daglig meditationspraksis eller et værktøj til særligt krævende perioder eller situationer.
 • Du vil opleve en øget evne til at fokusere og skabe mental ro.
 • Du vil opnå en øget viden om værdien af dit åndedræt og, hvordan du kan bruge det til, at slappe af i kritiske situationer samt, hvordan, du kan bruge åndedrættet til at forbedre din søvn.
 • Du vil lære hvordan du kan skabe ro mellem hektisk aktivitet og bevare din energi igennem dagen.
 • Kurset er en kombination af en ugentlig undervisning i en lukket gruppe og daglig meditationstræning. Så du får afprøvet det du lærer og implementeret det i dine daglige vaner.

Sådan foregår forløbet:

 • Alt foregår ONLINE – det betyder at du kan deltage hjemme fra din stue.
 • 4 tirsdage med start den 14. september mødes vi online i 1 time.
 • FRIT VALG: Hver morgen kl. 7.30 eller på replay kan du deltage på min daglige live meditation My Daily Tune, så du kan afprøve mens du lærer.

Pris ialt kr. 900 – Opstart tirsdag den 14. september kl. 17-18.

SOMMER TILBUD 

Pris kr. 450,- ved tilmelding inden den 12. september du sparer du 50%.

Det får du: 

 • En grundlæggende viden om meditation 
 • På hver session fortæller jeg om forskellige emner og typiske udfordringer man kan opleve i sin meditation. 
 • Der er hver gang mulighed for at stille spørgsmål og lære af andres oplevelser.
 • Du mærker forskellen på dig selv.
 • Gratis adgang til My Daily Tune under hele forløbet.

Trin for trin – så enkelt er det:

 1. Du tilmelder dig meditations forløbet.
 2. Du modtager en velkomstmail med log-in information, faktura og nem teknisk vejledning til der hvor vi mødes online.
 3. Før hver ugentlig session får du en mail med start-link til online session.
 4. Du har adgang til min daglige online meditation under hele forløbet, både live og replay version.  

Datoer for de 4 ugentlige online sessions:

Opstart: Tirsdag den 14. september kl. 17-18

Session 2: Tirsdag den 21. september kl. 17-18

Session 3: Tirsdag den 28. september kl. 17-18

Session 4: Tirsdag den 5. oktober kl. 17-18

HVORFOR MEDITERE?

 • Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Når du mediterer, træner du forbindelserne i disse neuroner, så hver gang, du træner fokuseret opmærksomhed, skaber flere af denne slags forbindelser.
 • Når du er presset frigives hormonet kortisol i vores hjerne. Det bevirker, at du føler dig tidspresset og ikke tænker i helheder. Du mangler din kreativitet og evne til at tænke ud af boksen. – Og det kan let blive en snebold, der vokser sig større og større.
 • Meditation reducerer hormonet kortisol og træner samtidig din evne til at være fokuseret.
 • Meditation øger også empati og evnen til at skabe tillid.
 • Ved at træne i at holde din opmærksomhed på åndedrættet, styrker du de mønstre i hjernen, der gør, at du kan fastholde din opmærksomhed.
 • Jo bedre du er til at fastholde din opmærksomhed på det, du ønsker, jo mere er du i førersædet af dit liv.

FAQ – har du nogle spørgsmål?

Er det pengene værd? Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig at få et værktøj der kan skabe ro, fokus og mere nærvær i dit liv.

Jeg er i tvivl om, om jeg kan finde ud af alt det spirituelle – er det et problem? Du vil blive guidet hele vejen, og der er ikke noget du skal kunne før du starter. Du er velkommen til at stille spørgsmål også undervejs.

Jeg er ikke særlig god til teknik – kan jeg være med alligevel? Du vil få den tekniske vejledning, der er brug for inden vi starter. Hvis du blot har internet og en computer – eller f.eks. en ipad, så kan du være med. Der vil også være mulighed for support undervejs i forløbet. 

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? Alt bliver optaget og lagt på din egen personlige profil, så du kan se det i ro og mag, når du har tid. Du har adgang til alle optagelser i minimum et år, så du har god tid til at få det hele med.

Hvordan ved jeg om dette er det rigtige forløb for mig? Hvis det du har læst om forløbet og det giver dig en god fornemmelse i maven.

Jeg har ikke prøvet at meditere før? Det behøver du heller ikke, og bare rolig meditation er en kærlig form for afslapning, hvor det vigtigste er ikke at gøre noget, men blot være tilstede i din egen stilhed. Og lære af din stilhed.

Hvad nu hvis jeg undervejs føler jeg ikke kan finde ud af det? Der er mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af hver LIVE-meditation.

Hvad nu hvis alt det ONLINE teknik slet ikke virker – er pengene så tabt? Du får en simpel teknisk vejledning inden forløbet starter. 

Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem. 

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE? Jeg var selv skeptisk for online meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online, har jeg fået respekt for den energi der opstår. 

Hvis du har andre spørgsmål så skriv gerne til mig.

Jeg vil glæde mig til at lære dig mere om meditation og gøre en forskel for dig i dit liv. 

Mit navn er Brian Nielsson. Jeg hjælper mennesker med at blive 100% nærværende og mentalt skarpe.

Jeg har erfaring fra mere end 30 år som leder og iværksætter. Jeg kender til den energi, der opstår af at skabe noget, og jeg elsker den.

I de virksomheder jeg har stiftet har kulturen og medarbejdertrivsel altid været det vigtigste for mig. Det skulle være sjovt at være med på holdet, og målet var, at hver enkelt medarbejder skulle opleve det som den bedste arbejdsplads i deres liv.

Jeg ved også, at både den energi og evnen til at kunne arbejde i et højt tempo er et must for de fleste ledere og ambitiøse medarbejdere i dag.

Jeg er ambitiøs og har altid haft et højt drive, men jeg er også sensitiv, så det har krævet meget at finde balance. En balance jeg har arbejdet meget med og bliver ved med at forfine.

I mere end 25 år har jeg været sammen med min kone, Jeanette, og nydt hendes balance, nærvær og kærlighed. Vi har 3 dejlige børn; Malou, Philippa og Jonathan.