fbpx

My Daily Tune

MY DAILY TUNE

Velkommen til My Daily Tune

Et meditations univers med værktøjer til dig, der gerne vil præstere i arbejdslivet, men ikke gå på kompromis med din mentale balance.

Det får du:

 • Daglig 20 minutters Live Meditation der holder dig mentalt skarp og nærværende hver dag.
 • En palette af specialudviklede meditationer til din arbejdsdag og hverdag.
 • Du bliver medlem af et meditations-community hvor vi udvikler os sammen, ved at udveksle indsigter og inspiration.
 • Meditationer til mentale breaks på 4 minutter, meditationer til at gøre dig mentalt skarp til dit møde, en 20 minutters meditation til at slutte dagen og sikre du får en fredfyldt søvn og flere andre meditationer til forskellige situationer.
 • Lærings og inspirationsvideoer til at støtte dig i din personlige udvikling.
 • Alle meditationer er på dansk.

Der er ingen binding og det er let at afmelde sig. 

Hvilken forskel vil du opleve?

 • Mentale værktøjer der holder stress fra døren og øger din evne til at være nærværende & mentalt skarp – hver dag.
 • Du vil opleve en bedre søvn, øget livsglæde og mere energi.
 • Du øger din evne til at blive mere fokuseret og slippe tankemylder.

Daglig Live Meditation

 • Som noget helt unikt kan du deltage i en daglig Live Meditation.
 • Du kan enten være med Live kl. 7.30 (morgenholdet) eller du kan se den på Replay når det passer dig.
 • Det er online – Så du kan deltage fra din stue, fra kontoret eller møderummet.
 • Læs nedenfor hvilken værdi medlemmerne oplever.
 • Det er hver dag fra mandag til fredag.
 • Det er ikke ligesom Zoom hvor andre kan se dig, så du kan roligt deltage i nattøj🌞.

MY Daily Tune er udviklet med baggrund i mine erfaringer som leder og iværksætter af 2 gazelle virksomheder samt mere end 20 års erfaring med meditation og coaching. 

Videnskaben har bevist at meditation reducerer stress og øger vores overblik, kreativitet, beslutningskraft og empati.

VIL DU VIDE MERE?

FAQ – har du nogle spørgsmål?

Er det pengene værd? Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig at få et værktøj der kan skabe ro, fokus og mere nærvær i dit liv.

Annullering af abonnement: Hvad hvis jeg tilmelder mig månedsabonnement er det så svært at annullerer? Nej, ved tilmelding modtager du en ordrebekræftelse med dine abonnementsoplysninger. I den ordrebekræftelse står dato for hvornår din prøveperiode er udløbet, samt link til hvordan du kan ændre eller opsige dit abonnement. Der er også et link nederst på denne side med link til udmelding.

Jeg har ikke prøvet at meditere før? Det behøver du heller ikke, og bare rolig meditation er en kærlig form for afslapning, hvor det vigtigste er ikke at gøre noget, men blot være tilstede i din egen stilhed. Du lære dig selv bedre at kende i din stilhed.

Jeg er ikke særlig god til teknik – hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det? Hvis du blot har internet og en computer, telefon eller en ipad, så kan du være med. Hvis der er noget der driller skal du bare kontakte os, vi er klar til at hjælpe.

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? Du kan se alle meditationer på Replay når det passer dig.

Hvordan ved jeg om det er noget for mig? Den bedste måde at finde ud af det, er at prøve det, og mærke om det gør en forskel for dig.

Hvad nu hvis jeg føler jeg ikke kan finde ud af det? Du er altid velkommen til at skrive til os.

Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem.

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE? Jeg var selv skeptisk for online, meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online har jeg fået respekt for den energi der opstår.

Hvis du har andre spørgsmål så skriv gerne til mig eller hvis du har support spørgsmål så skriv gerne til info@briannielsson.com så er vi flere der kan hjælpe dig.

Hvorfor meditere?

Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner.

Når du mediterer, træner du forbindelserne i disse neuroner, så hver gang, du træner fokuseret opmærksomhed, skaber flere af denne slags forbindelser.

Når du er presset frigives hormonet kortisol i vores hjerne. Det bevirker, at du føler dig tidspresset og ikke tænker i helheder.

Du mangler din kreativitet og evne til at tænke ud af boksen. – Og det kan let blive en snebold, der vokser sig større og større.

Meditation reducerer hormonet kortisol og træner samtidig din evne til at være fokuseret.

Meditation øger også empati og evnen til at skabe tillid.

Ved at træne i at holde din opmærksomhed på åndedrættet, styrker du de mønstre i hjernen, der gør, at du kan fastholde din opmærksomhed.

Jo bedre du er til at fastholde din opmærksomhed på det, du ønsker, jo mere er du i førersædet af dit liv.