fbpx

My Daily Tune – Replay – Tillid til Flow

My Daily Tune - Replay
Tillid til Flow

1 uge: 21 februar – 25 februar 2022

Tillid til, når du giver slip på modstands energien, åbnes der op for muligheder og løsninger. 

Vi har haft temaet Flow før, men i denne uge skal vi arbejde helt specifikt med; “at have tillid til flow, når tingene ikke lige går, som vi havde forventet” 

Hvordan er din normale adfærd, når tingene ikke går, som du havde ønsker eller forventet? Måske du bliver gal, stille, bekymret, bange eller noget andet.  

I alle situationerne skaber du modstand. Det gør, at du mister overblik, og lukker for kreativ tænkning og for at se muligheder.  

Det kan være, at det er så slemt, at du ikke mener, det på nogen måde kan løses. 

Prøv i stedet at sige til dig selv; Tillid til Flow. Slip energien, prøv på ingen måde at finde en løsning, ej heller lade hændelsen få energi, bare giv slip, og hav tillid. 

Det er selvfølgelig ikke en let opgave, og der vil være tidspunkter du falder tilbage i gammel adfærd. Men prøv, at giv dig selv muligheden denne ene uge og se hvad der sker.

4 skridt til et liv i Flow 

  1. Start din dag med at skabe ro og kontakt til dig selv (My Daily Tune)
  2. Skab bevidsthed om hvad du godt kunne tænke dig at få ud af din dag. 
  3. Giv slip og vær åben for at udfordringer og muligheder kan opstå og du skal tage nye valg og vejen derfor er anderledes.
  4. Observer og accepter 

Hvis du formår at give ubetinget slip til det naturlige flow vil de ting du ubevidst hænger fast i eller skaber modstand mod, blive tydligere. Modstand skaber modstand. Jeg fik inspiration til ugens tema efter jeg så filmen The Secret Dare to Dream (Netflix). Jeanette (min kone) blev inspireret af noget helt andet, nemlig at det at have et positivt livssyn, er et valg. Filmen er inspireret af bogen The Secret som handler om det vi sender ud, er det vi tiltrækker. Se filmen og del gerne det du bliver inspireret.

Hvis du vil have inspiration til dette tema, kan jeg anbefale filmen The Secret Dare to Dream som kan ses på Netflix. 

Namaste Brian 🙏