fbpx

Kom godt igang

Et skridt ad gangen

Det er min klare overbevisning, at vi alle er forskellige i forhold til hvordan vi skaber vores balance eller ønskede tilstand. Derfor er Mit Mentale Kompas ikke udviklet som et forløb med en fast planlagt rute, men en rejse hvor du implementerer nye vaner og ny adfærd et skridt ad gangen derfra hvor du er.

Du skal starte med at skabe afklaring ved at beskrive din nuværende tilstand. Denne bevidsthed er afgørende for dine næste skridt. Du bliver guidet igennem det skridt for skridt.

Derefter skal du tage din egen mentale temperatur. Denne lille øvelse er for at du let kan følge din udvikling.

Din Mentale Værktøjskasse

Et grundelement i Mit Mentale Kompas er Din Mentale Værktøjskasse. En værktøjskasse med aktiviteter og vaner du benytter i dag og som du ved virker, kombineret med nye vaner og værktøjer, som du tilvælger for at opnå dine ønskede forandringer.

Din Mentale Værktøjskasse er et sted du vil bruge ofte, både for at minde dig selv om hvad der skaber din balance, men også for at tilrette når du lærer og får nye indsigter.

Daglig Tuning
Det sværeste ved udvikling er at ændre vaner. Vi er som mennesker mest komfortable ved at gøre det vi plejer. Grunden er at over 80% af vores daglige adfærd er styret af vores underbevidsthed.

Videnskaben har fundet frem til, at den letteste måde at ændre vaner på, er ved at ændre underbevidstheden. Det kan du gøre ved kontinuerlig påvirkning af underbevidstheden, helst daglig.

Det kan du bruge den daglige Live Meditation til. Her slutter vi nemlig meditationen med at tune ind på den måde du ønsker at se dig selv i din dag og dit liv.

I dette afsnit skal du skrive en kort sætning eller stikord, med den forandring du gerne vil skabe. En sætning der viser dig vejen, viser dig den ønskede forandring.

Denne sætning gentager du dagligt for dig selv som afslutning af den daglige meditation.

Tag et skridt ad gangen og start med din Tilstandsbeskrivelse 🌞