fbpx

Mit Mentale Kompas 2022

Velkommen til Mit Mentale Kompas

Velkommen til Mit Mentale Kompas

Mit Mentale Kompas er udviklet til at skabe afklaring om hvor du er nu, blive bevidst om hvor du gerne vil hen, samt guide dig i at skabe din egen mentale værktøjskasse med præcis de elementer der skaber din daglige balance og din ønskede udvikling.

Hvorfor giver Mit Mentale Kompas værdi?

Vores verden er kommet helt ud af balance. Vi har de seneste årtier konstant øget tempoet og presset på os selv og hinanden. Resultatet er ubalance som fører til sygdomme og skavanker, både mentalt og fysisk. Men det at arbejde hårdt og have travlt behøver ikke resultere i at man bliver stresset. Vi skal ”bare” finde vores egen balance mellem det høje tempo og det lave gear. 

Min erfaring er, at når vi er presset, glemmer vi alt det vi har lært, al sund fornuft og går tilbage til gammel adfærd. Vi ser alt negativt og tror 100% at vi ser det rigtige billede. Derfor er det værdifuldt, at have et sted, hvor du samler dine egne indsigter og erfaringer for din mentale balance og udvikling. Et sted, du kan komme tilbage til og genfinde din balance, når livet byder dig på uplanlagte udfordringer.

Mit Mentale Kompas er en personlige proces, som du kan bruge til at navigere fra den mentale tilstand du er i nu, til den tilstand du godt kunne tænke dig at flytte dig til.

Du bliver guidet skridt for skridt til at beskrive hvordan dit udgangspunkt er, hvad dine udfordringer er, samt hvilken forandring du godt kunne tænke dig at skabe.

En proces hvor du hvor du bliver bevidst om de ting du allerede gør for at skabe balance, og kombinere dem med nye vaner og værktøjer.

Vaner og værktøjer der vil forbedre din søvn, øge din evne til at fokusere, gøre dig mere robust i livets uvejr, øge din kreativitet, din empati, din intuition, din mentale styrke og ikke mindst din livsglæde.

Det er min klare overbevisning, at vi alle er forskellige i forhold til hvordan vi skaber vores balance eller ønskede tilstand. Derfor er Mit Mentale Kompas ikke udviklet som et forløb med en fast planlagt rute, men en rejse hvor du implementerer nye vaner og ny adfærd et skridt ad gangen derfra hvor du er.

Rigtig god fornøjelse

Namaste Brian