fbpx

Live Webinar om Meditation 14 marts

Online introduktion til Meditation

Torsdag den 14. marts kl. 19-19.45

Her kan du gense webinaret fra den 14. marts. 

Jeg håber, at du er blevet inspireret og motiveret til at begynde at meditere 🙏

Det er nu tid til at tage det næste skridt.

Vi er alle klar over, hvor udfordrende det kan være at ændre vaner, så jeg vil gerne tilbyde dig en hel måneds fuld adgang til alle meditationer, inklusive min daglige Live meditation, for kun 29,-

Dette tilbud udløber søndag den 14. marts kl. 23.59


Du kan komme i gang med det samme og allerede i morgen mærke værdien af at tune ind på dig selv og møde dagen med dybere ro.

Gratis spørgetime om meditation
Når du tilmelder dig, bliver du automatisk en del af min gratis spørgetime om en uge, torsdag den 21. marts kl. 19. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål, der måtte opstå i din første uge som medlem samt mine erfaringer med at få meditation ind som en daglig vane.
 
Specielt tilbud efter den første måned
Hvis du i løbet af den første måned oplever, at meditation gør dig godt, og du gerne vil udforske mere, så vil jeg gerne gøre det nemt for dig ved at tilbyde yderligere 3 måneder med 30% rabat eller et årsabonnement med 50% rabat = kr. 945. Det betyder, at du kan komme helt ned på kun at betale kr. 78,75 pr. måned. Normalprisen er kr. 189.
 
Hvis du er en af dem, der er bekymret for at binde dig til et abonnement, så kan jeg forsikre dig om, at der er ingen binding, og vi har gjort det nemt at afmelde via et link der fremgår på alle sider.

Bliv medlem

Opstartspakken
kr 29
Første måned
  • En 45 minutters online session med instroduktion til meditation
  • 1 måneds adgang til alle meditationer inklusiv daglig live meditation
  • En online spørgetime torsdag den 18 april
Populær

Bliv medlem

Betal månedligt
kr 189
Pr. måned
  • Daglig 20 minutters Live Meditation
  • Mere end 20 forskellige meditationer
  • Fælles meditations forum

Bliv medlem

Betal årligt og spar kr. 378
kr 1.890
Pr. år
  • Daglig 20 minutters Live Meditation
  • Mere end 20 forskellige meditationer
  • Fælles meditations forum

Derfor mediterer jeg ...

Mit navn er Brian Nielsson

Jeg guider mennesker til øget livsglæde.

Jeg har erfaring fra mere end 30 år som leder og iværksætter. Jeg kender til den energi, der opstår af at skabe noget, og jeg elsker den.

I de virksomheder jeg har stiftet har kulturen og medarbejdertrivsel altid været det vigtigste for mig. Det skulle være sjovt at være med på holdet, og målet var, at hver enkelt medarbejder skulle opleve det som den bedste arbejdsplads i deres liv.

Jeg ved også, at både den energi og evnen til at kunne arbejde i et højt tempo er et must for de fleste ledere og ambitiøse medarbejdere i dag.

Jeg er ambitiøs og har altid haft et højt drive, men jeg er også sensitiv, så det har krævet meget at finde balance. En balance jeg har arbejdet meget med og bliver ved med at forfine.

I mere end 25 år har jeg været sammen med min kone, Jeanette, og nydt hendes balance, nærvær og kærlighed. Vi har 3 dejlige børn; Malou, Philippa og Jonathan.