fbpx

Købsside Mit Mentale Kompas

Mit Mentale Kompas

Et mentalt værktøj der hjælper dig til at holde kursen i dit liv

4 ugers online proces – Skab dit Mentale Kompas

Det kan være du ønsker at blive mere nærværende, mindre stresset, mere fokuseret, mere kreativ, få en bedre søvn, eller komme i bedre fysisk form. Alt sammen elementer, der vil øge din livsglæde.

 

En 4 ugers proces der består af 4 områder:

 1. Du skaber afklaring over dit udgangspunkt
 2. Du beskriver den forandring du ønsker at skabe
 3. Du bygger din egen mentale værktøjskasse
 4. Bevidstgørelse af dine leveregler

På dette 4 ugers online kursus bliver du guidet til at skabe din egen mentale værktøjskasse. Skridt for skridt afprøver du de ting der virker for dig. 

 

En kombination af online undervisning og egen træning/afprøvning så du finder frem til det der virker for dig.

 

Du får online adgang til din egen profil hvor du skaber din egen mentale værktøjskasse. En værktøjskasse kombineret af de ting du allerede benytter i dag og tilføjer de nye elementer som gør at du øger din mentale balance. 

 

På det første webinar bliver du i meditation guidet til at beskrive den forandring du ønsker at opnå. På samme webinar udvikler du den første version af din mentale værktøjskasse. Og så får du 1 uge til at arbejde med de øvelser du er kommet frem til.  

 

Det får du:

 • Du vil bliver guidet skridt for skridt til at skabe 
 • Din egen online adgang til din personlige mentale værktøjskasse. 
 • Fri adgang til Meditations Univers med alle de mentale værktøjer du skal bruge i forløbet.
 • Uge for uge kommer du et skridt nærmere det der virker bedst for dig.

 • 1.5 times ugentlige online webinar med undervisning og mulighed for at stille spørgsmål.
 • Mulighed for individuel coaching (ekstra betaling)
 • E-mail support i hele forløbet.
 • Du vil lære hvordan du på en ubesværet måde kan bruge meditation til at finde svar på nogle af de dybe spørgsmål i livet.

Sådan foregår forløbet:

 • Alt foregår ONLINE – det betyder at du kan deltage hjemme fra din stue.
 • Du kan planlægge egen træning så det passer ind i din kalender.
 •  

 •  

 • Pris ialt kr. 900

Opstart tirsdag den xx kl. 17-18.30.

Hvordan får du implementeret dine nye vaner?

Det sværeste ved at skabe en forandring er at gøre det til en daglig vane. Det er fordi vores underbevidsthed er stærkere end vores bevidsthed og den gør alt hvad den kan for at holde os i de eksisterende vaner. Videnskaben har fundet frem til at en effektiv måde at ændre en vane er ved at give underbevidstheden en ny besked. Når vi mediterer åbner vi op for det inderste og derfor virker det rigtig godt når vi giver underbevidstheden en ny besked mens vi mediterer.  

Som en del af processen bliver du guidet til at beskrive helt specifikt det du ønsker at forandre. På en måde så du kan sende beskeden til dit indre i din daglige meditation.

Mit Mentale Kompas

Vores liv er kommet helt ud af balance. Vi har de seneste årtier konstant øget tempoet og presset på os selv og hinanden. Resultatet er ubalance som fører til sygdomme og skavanker, både mentalt og fysisk.

Men det at arbejde hårdt og have travlt behøver ikke resultere i at man bliver stresset. Vi skal ”bare” finde vores egen balance mellem det høje tempo og det lave gear. Og det kan du bruge Mit Mentale Kompas til.

SOMMER TILBUD 

Pris kr. 450,- ved tilmelding inden den 12. september du sparer du 50%.

Trin for trin – så enkelt er det:

 1. Du tilmelder dig 4 ugers forløbet og modtager en velkomstmail.
 2. Du får tilsendt en adgang til din personlige online profil samt adgang til alle meditationer og læringsvideoer.
 3. Før hver ugentlig session får du en mail med start-link til online session.
 4. Du har adgang til min daglige online meditation under hele forløbet, både live og replay version.  

Datoer for de 4 ugentlige online sessions:

Opstart: Tirsdag den 14. september kl. 17-18

Session 2: Tirsdag den 21. september kl. 17-18

Session 3: Tirsdag den 28. september kl. 17-18

Session 4: Tirsdag den 5. oktober kl. 17-18

HVORFOR MEDITERE?

 • Vores hjerne består af ca. 100 milliarder nerveceller, også kaldet neuroner. Når du mediterer, træner du forbindelserne i disse neuroner, så hver gang, du træner fokuseret opmærksomhed, skaber flere af denne slags forbindelser.
 • Når du er presset frigives hormonet kortisol i vores hjerne. Det bevirker, at du føler dig tidspresset og ikke tænker i helheder. Du mangler din kreativitet og evne til at tænke ud af boksen. – Og det kan let blive en snebold, der vokser sig større og større.
 • Meditation reducerer hormonet kortisol og træner samtidig din evne til at være fokuseret.
 • Meditation øger også empati og evnen til at skabe tillid.
 • Ved at træne i at holde din opmærksomhed på åndedrættet, styrker du de mønstre i hjernen, der gør, at du kan fastholde din opmærksomhed.
 • Jo bedre du er til at fastholde din opmærksomhed på det, du ønsker, jo mere er du i førersædet af dit liv.

FAQ – har du nogle spørgsmål?

Er det pengene værd? Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig at få et værktøj der kan skabe ro, fokus og mere nærvær i dit liv.

Jeg er i tvivl om, om jeg kan finde ud af alt det spirituelle – er det et problem? Du vil blive guidet hele vejen, og der er ikke noget du skal kunne før du starter. Du er velkommen til at stille spørgsmål også undervejs.

Jeg er ikke særlig god til teknik – kan jeg være med alligevel? Du vil få den tekniske vejledning, der er brug for inden vi starter. Hvis du blot har internet og en computer – eller f.eks. en ipad, så kan du være med. Der vil også være mulighed for support undervejs i forløbet. 

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen? Alt bliver optaget og lagt på din egen personlige profil, så du kan se det i ro og mag, når du har tid. Du har adgang til alle optagelser i minimum et år, så du har god tid til at få det hele med.

Hvordan ved jeg om dette er det rigtige forløb for mig? Hvis det du har læst om forløbet og det giver dig en god fornemmelse i maven.

Jeg har ikke prøvet at meditere før? Det behøver du heller ikke, og bare rolig meditation er en kærlig form for afslapning, hvor det vigtigste er ikke at gøre noget, men blot være tilstede i din egen stilhed. Og lære af din stilhed.

Hvad nu hvis jeg undervejs føler jeg ikke kan finde ud af det? Der er mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af hver LIVE-meditation.

Hvad nu hvis alt det ONLINE teknik slet ikke virker – er pengene så tabt? Du får en simpel teknisk vejledning inden forløbet starter. 

Jeg har faktisk prøvet meditation før og det virkede ikke for mig? Den største grund til at meditation ikke virker er, hvis man prøver for meget. Jeg har mediteret i mere end 30 år og undervist mange hundrede mennesker, så jeg er meget opmærksom på den modstand man kan skabe for sig selv. Jeg er klar til at besvare spørgsmål og guide dig igennem. 

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper – giver det overhovedet mening at meditere ONLINE? Jeg var selv skeptisk for online meditation inden jeg startede, men efter jeg i mere end halvandet år har guidet meditation hver morgen online, har jeg fået respekt for den energi der opstår. 

Hvis du har andre spørgsmål så skriv gerne til mig.

Jeg vil glæde mig til at lære dig mere om meditation og gøre en forskel for dig i dit liv. 

Mit navn er Brian Nielsson. Jeg hjælper mennesker med at blive 100% nærværende og mentalt skarpe.

Jeg har erfaring fra mere end 30 år som leder og iværksætter. Jeg kender til den energi, der opstår af at skabe noget, og jeg elsker den.

I de virksomheder jeg har stiftet har kulturen og medarbejdertrivsel altid været det vigtigste for mig. Det skulle være sjovt at være med på holdet, og målet var, at hver enkelt medarbejder skulle opleve det som den bedste arbejdsplads i deres liv.

Jeg ved også, at både den energi og evnen til at kunne arbejde i et højt tempo er et must for de fleste ledere og ambitiøse medarbejdere i dag.

Jeg er ambitiøs og har altid haft et højt drive, men jeg er også sensitiv, så det har krævet meget at finde balance. En balance jeg har arbejdet meget med og bliver ved med at forfine.

I mere end 25 år har jeg været sammen med min kone, Jeanette, og nydt hendes balance, nærvær og kærlighed. Vi har 3 dejlige børn; Malou, Philippa og Jonathan.