fbpx

INDHOLD I FORLØBET

INDHOLD I FORLØBET

UGE 1

Vi starter forløbet med en grundlæggende forståelse af, hvordan man ved at træne fokus og opmærksomhed kan øge sin performance, og hvorfor det at køre for lang tid i det høje gear, påvirker vores kreativitet og beslutningsevne. I den første uge, lærer I værdien ved at veksle, og I får værktøjer til at være nærværende og mentalt skarpe.

I vil få let tilgængelige meditationer med hjem til forskellige, individuelle behov. Træning i fokus og opmærksomhed er ligesom at træne i fitness, man bliver bedre, jo mere man træner. I vil allerede efter workshoppen mærke en forskel, en forskel der forstærkes i løbet af de 4 uger. Det kræver en lille indsats hver dag.

På det relationelle skal vi arbejde med hjernen og tillid. Vi arbejder med, hvordan tillid ser ud fra et ’hjerneperspektiv’, og hvordan vi bruger den viden til at skabe resultater med andre mennesker. Vi ser på overbevisninger og hvordan de påvirker vores opfattelse af os selv og andre.

Vi laver en vurdering af tilliden i temaet.

UGE 2

Vi følger op på hjemmearbejdet fra uge 1. I denne uge zoomer vi ind på forskellen på at acceptere og tilgive, og hvordan man kan undgå at blive påvirket af andres energi. Vi kigger også nærmere på meditation, hvordan det virker og hvad forskningen siger om det.

På det relationelle bliver I præsenteret for Conversational Intelligence Samtalebarometeret™, som er et konkret værktøj til at skabe tillid i samtaler. Vi træner høj-tillidssamtaler, som bliver hjemmearbejde til ugen efter. Der laves også en vurdering af kvaliteten af teamets samtaler og hvordan disse kan forbedres.

UGE 3

Vi følger op på hjemmearbejdet fra uge 1+2 og kigger i denne uge på, hvad forskningen siger om åndedrættet, og hvad vi kan gøre for at øge kvaliteten af vores åndedræt.

Vi udarbejder et team adfærdskodeks (hvordan vi som team skal være sammen for at skabe gode resultater).

UGE 4

Vi følger op på hjemmearbejdet fra uge 1,2 og 3 og vil denne gang fokusere på, hvordan man kan veksle bevidst imellem at slappe af og performe. Alle deltagerne går hjem med en personlig handlingsplan for, hvad der virker bedst for den enkelte.

Vi laver en plan for det relationelle, så teamet afslutter forløbet med en retning for adfærd og kommunikation.