fbpx

Kom gratis i gang med meditation

Værdien af My Daily Tune

Hvordan mediterer jeg selv?

Noget helt fantastisk ved meditation er, at det ikke kræver ret meget at begynde. Derfor kan du også nemt selv komme i gang med meditation helt gratis, mens du lærer dine egne evner, interesser og ønsker at kende inden for meditationens verden.

De fleste har efterhånden hørt om meditation eller har bekendte, der dyrker det. Dog er der stadig utroligt mange, der endnu ikke selv har stiftet bekendtskab med det. 

Mange er nysgerrige, men ved ikke, hvilken type meditation, der kunne være noget for dem. My Daily Tune er en guidet live meditation som du kvit og frit kan prøve i 14 dage – en meditation, hvor jeg guider dig til at skabe mentalt ro og blive klar til dig dag.

Hvordan kommer jeg i gang med at meditere?

Er du endnu ikke helt fortrolig med selv at skulle guide din meditation, kan du med fordel finde videoer online, hvor jeg selv eller andre vejleder dig gennem meditationsøvelserne. 

I mit meditations univers finder du et udvalg af meditationer, der indeholder forskellige meditationsøvelser og hjælper dig godt i gang med din egen meditative rejse. Online meditation

Gennem disse meditationer får du mulighed for at afprøve forskellige metoder, så du stille og roligt finder din personlige meditations præference. 

Du får hjælp til at bevæge dig indad i din meditative tilstand, og du har rig mulighed for at starte stille ud og intensivere efter dit eget ønske. Lidt efter lidt får du måske mod på at guide dig selv i din meditation.

Related Articles