fbpx

Daglig Live Meditation

My Daily Tune Live

Start din morgen med Live meditationer, mandag til fredag kl. 7.30. Eller nyd den når som helst med vores bekvemme Replay-funktion. 

Hver meditation varer kun 20 minutter, men effekten varer hele dagen. 

Find din indre fred og styrk dig selv på en naturlig måde.

Ved at meditere dagligt eller nogle gange om ugen, mærker du over tid, at det bliver lettere, men også, at du skaber en dybere forandring. En indre ro der bliver lettere at få kontakt til, du bliver bedre til at holde fokus, og opbygger et mere positivt livssyn. 

Uanset hvor du er – hjemme i stuen, på kontoret, eller endda i et mødelokale – kan du nemt deltage.

Det er ikke som Zoom, hvor andre kan se dig, så du kan roligt deltage i nattøj:)

Som medlem får du ikke kun adgang til vores daglige Live sessioner, men også et rigt udvalg af forskellige meditationer, der passer til enhver stemning og behov. 

Tag et kig på vores samling og begynd din rejse mod mental balance i dag.”

Se alle de andre meditationer her

Kim fortæller om sin værdi af My Daily Tune

Bliv mere nærværende, få bedre søvn, mere energi og øg din livsglæde

My Daily Tune Live er skabt til at arbejde på det dybere niveau af din underbevidsthed. Som du måske ved, påvirker underbevidstheden vores tanker, følelser og adfærd på en automatisk og ubevidst måde. 

Ved daglig gentagelse af positive mentale tuning kan vi gradvist påvirke og ændre vores underbevidsthed.

I den daglige 20 minutters meditation starter vi med at bruge åndedrættet til at skabe fokus og ro. Vi afslutter med at indstille os på dagen, se os selv møde den og være i den med en lys og positiv energi. 

Meditation er en utrolig effektiv metode til at arbejde med underbevidstheden, da det giver os adgang til de dybere lag af vores sind.

Juletilbud

kr 29


December + Januar
  • Få adgang til alle meditation og My Daily Tune Live, i både december og januar for kun kr. 29, derefter koster det kr. 189 pr. måned
rabat

Bliv medlem

Betal månedligt
kr 189
Pr. måned
  • Daglig 20 minutters Live Meditation
  • Mere end 20 forskellige meditationer
  • Fælles meditations forum

Bliv medlem

Betal årligt og spar kr. 378
kr 1.890
Pr. år
  • Daglig 20 minutters Live Meditation
  • Mere end 20 forskellige meditationer
  • Fælles meditations forum

My Daily Tune er en Live Morgen meditation jeg guider hver morgen fra mit anneks i Hornbæk eller hvor end jeg er. Så du både på Live og på Replay mærker dagens energi og det bliver så nærværende som muligt, når du sidder på dit kontor, i din stue eller et andet sted.

En meditation hvor jeg guider dig til at starte dagen, med at skabe ro og fokus og slutter med, at du visualiserer dig selv nyde dagen, og tuner dig ind på at være nærværende, fokuseret og mental skarp.

Det sværeste ved udvikling er at ændre vaner. Vi er som mennesker mest komfortable ved at gøre det vi plejer. Grunden er, at over 80% af vores daglige adfærd er styret af vores underbevidsthed.

Underbevidstheden er flere tusinde gange stærkere end vores bevidsthed, det er derfor du ofte oplever at det er svært at ændre vaner selvom du med din bevidsthed og sunde fornuft kan se værdien.

Videnskaben har fundet frem til at den letteste måde at ændre vaner på, er ved at ændre underbevidstheden. Det kan du gøre ved kontinuerlig påvirkning, helst daglig.

Ved at gøre det hver dag eller nogle gange om ugen, mærker du over tid, at det bliver lettere, men også, at du skaber en dybere forandring. En indre ro der bliver lettere at få kontakt til, du bliver bedre til at holde fokus, og opbygger et mere positivt livssyn. 

Derfor mediterer jeg ...